Iată un paste mare de săptămâna trecută care scoate în evidență una dintre ciupercile noastre preferate și durează doar câteva minute pentru a se pregăti. Combinația dintre shiitakes și brânză ascuțită este perfectă, cu o mulțime de piper negru.

Citeste mai mult + Citeste mai putin Randamente: 4 Ingrediente 4 linguri. ulei de măsline 1 lb. shiitake ciuperci 3/4 linguriță. piper negru proaspat macinat 1/4 linguriță. sare 2 catei de usturoi 1 1/2 c. conserve de boabe de pui cu conținut scăzut de sodiu sau de casă 3/4 lb. spaghete 1/2 c. raže de parmezan Direcții
  1. Într-o tigaie mare, se încălzește 2 linguri de ulei peste căldură moderată. Adăugați ciupercile, 1/2 linguriță de piper și sare și gatiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt rumenite, între 5 și 10 minute.
  2. Adăugați usturoiul și gatiți, amestecând timp de 30 de secunde. Adăugați bulionul și aduceți-l la fiert. Gatiti pana cand se reduce la aproximativ 1 cana, 2-3 minute.
  3. Între timp, într-o oală mare de fierbere, apă sărată, gătiți spaghetele până la terminat, aproximativ 12 minute. Scurgere. Aruncați spaghetele cu sosul de ciuperci, restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de ardei și parmezanul. Serviți cu mai multă brânză.
  4. Variație: Adăugați la spaghete, împreună cu parmezanul, câteva linguri de ierburi proaspete tocate, cum ar fi arpagic, tarhon, cimbru sau pătrunjel.
  5. Recomandarea vinului: Amestecul de arome deschide ușa la tot felul de opțiuni de vin. Pentru a se potrivi cu pământul de ciuperci, încercați un alb pe bază de struguri chardonnay; un Bourgogne Blanc din Franța ar fi deosebit de bun. Pentru a reda ardeiul negru, căutați un roșu cu o aromă similară, cum ar fi un dolcetto din Italia sau o siră mică din California.

Pošalji Komentar