Gratis donuts? Begynnerens ting. I år tar en gruppe Norges Doughnuts-feiringer til et helt nytt nivå: Viser deg hvordan du skal dekorere det ferske glaserte konditoriet med en bil.

Ja, det er en bil som gjør donuts for å dekke ut en doughnut. Det er noe så meta du må se for å virkelig sette pris på det:

Vi ville ha det gøy, så vi ringte opp Formel Drift-mesteren Chris Forsberg (føreren i videoen) for å få innsiden av scoop på hva det var å sprute-ifythose donuts!

Det hele startet da Nissan nådde ut til Forsberg og Donut MediaoneSaturday. Ved torsdag kom de opp med en plan for angrep - med inntil 2500 pounds sprinkler for skytingen - og hadde videoen skutt, redigert og lever i dag. Hele prosessen tok mindre enn to uker, fra start til slutt.

Den vanskeligste delen av skytingen? "Wondering om bilen kunne gjøre donuts i sprinkler! Det føltes tøffere og icier enn isen selv og følte seg granulær," sa Forsberg. "Jeg har veldig lite følelse i styringen og gasspedalen. Jeg måtte gjette hvor mye gass som skal brukes."Når han fikk en følelse av å lage smultringer på sprinkler, gikk skytingen ganske greit. De fikk sitt ønskede skudd i første gang. Vi satse på at seieren måtte smake ganske søt.

Pošalji Komentar