Hvis du noen gang har drømt om å donere alle svarte, går til en sci-fi ta på den ville vest, og skyte roboter for moro, er du for det meste i flaks - et feriested i Colorado vil få deg så nært som mulig å leve fantasien uten å (A) gjøre deg til en maniacal sociopath og (B) bryte HBO-loven om opphavsrett.

Gateway Canyons Resort & Spa ligger på grensen til Colorado og Utah, bare noen få miles fra hvor deler av HBOs Westworld ble filmet. Fittingly, som showet gir opp til sin 22 april tilbake til TV, lanserte feriestedet en Westworld-inspired getaway-pakke. I stedet for å gå til en fornøyelsespark for den uberrike hvor du kan komme inn i shootouts med roboter, som folk gjør i serien, har denne pakken tameropplevelser. I stedet for å skyte androider som faller inn i den uhyggelige dalen av menneskelig som du kan gå skeetskyting, ta bueskyting, eller spille laser tag.

Du kommer til å gå på hesteryggen, avkortet med en middag rundt et bål, lytte til historier om det vilde vesten fra feriestedets kurator for nysgjerrighet, Zebulon Miracle. (Hvis det ikke er et Westworld-verdig navn og tittel, tør vi deg til å bli bedre.) Miracle rolle er heller ikke laget for pakken. Det er en rolle han har hatt siden 2015, og hjelper til med å planlegge nysgjerrighetsreiser og gi praktisk lære om paleontologi, gammel astronomi og amerikansk historie.

Pakken gir deg også sigarer og alle ingrediensene til å lage dine egne Moskvasmules og sherrycocktails, og din reservasjon kommer med en "innfødt massasje" for to på feriestedets spa.

Livin 'la vida Westworld kommer ikke billig, selv om du ikke er i et simulert land. Et rom vil sette deg tilbake $ 999 per natt, forutsatt at du har minimum tre overnattinger mellom 1. mai og 30. september 2018. Hvis du har den slags mynt som ligger rundt - hei, alle de månedene med å bruke mors HBO Gå innlogging i stedet for å abonnere add up, ikke sant? - du kan bestille en tur online eller på 866-671-4733, ved hjelp av kode 'vest' ved bestilling.

Pošalji Komentar