"Aceasta este o placinta speciala pe care am coace la Ziua Recunostintei si in timpul sărbători - familia noastră o iubește! " spune Rapid și simplăde vacanță Pie Concurs alergător Agnes Thill de la Holt, Michigan

Citiți mai mult + Citește mai puțin Cal / Serv: 419 Randamente: 8 Prep Time: 0:10 Timp de gătit: 0:45 Timp total : 0:55 Ingrediente 1 crustacee de pate 1 pachet de căpșuni 1 cireșe 1 c. zahăr 3 linguri. tapioca 2 linguri. amidon de porumb 1/4 linguriță. sare 1 lingura. suc de lamaie 1 lingura. unt Direcții
  1. Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 425 ° F. Pregătiți crustaceele de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o plăcintă cu 2 cruste, folosind o placă de piept de 9 inch. Scurgeți și rezervați sucurile de la căpșunile și cireșele dezghețate. Combinați zahărul, tapioca, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie; amestecați în sucuri.
  2. Gatiti-va la foc mediu, amestecand in mod constant, pana cand este clar si gros (aproximativ 6-7 minute). Se amestecă căpșuni, cireșe și suc de lămâie. Se toarnă în coaja preparată. Dot cu unt.
  3. Top cu crusta secundă. Sigilați și flambați marginile. Tăiați 5 până la 6 fâșii mici în partea de sus. Coaceți 35 până la 40 de minute, până când partea de sus este maro aurie și umplutura este bubble. Se răcește complet pe suportul de sârmă. Serviți cu înghețată de vanilie, dacă doriți.

Pošalji Komentar